Skip to main content

WERFTOEZICHTER GRAAF- EN SLEUFWERKEN (ANTWERPEN EN LIMBURG)

Functieomschrijving?

In het kader van werkzaamheden van een telecomoperator met het oog op de uitrol van het vaste telecommunicatienetwerk in de provincies Antwerpen en Limburg is AB-SOLID op zoek naar gedreven en enthousiaste werftoezichters.

Het doel van de werftoezichter bestaat erin om er op toe te zien dat de aannemers de graaf- en sleufwerken op technisch correcte manier uitvoeren en dat de richtlijnen, voorschriften en veiligheidsregels van de klant nageleefd worden.

Na een inloopperiode en het behalen van de nodige certificaten kan je volledig zelfstandig de werfbezoeken uitvoeren en kan je ter plaatse controles uitvoeren door middel van een tablet en specifieke software en checklists. Je zal een coachende rol ten opzichte van de techniekers op de werf aannemen, met hen in dialoog gaan om eventuele opmerkingen te bespreken en correctieve ingrepen voor te stellen.

Het nakijken van vorderingsstaten en controleren van de uitvoering ten opzichte van de ontwerpplannen behoren tot je takenpakket.

Wij voorzien in de nodige en doorgedreven interne opleidingen en opleidingen bij de klant om alle aspecten van de job onder de knie te krijgen. Zo zal je in de inloopperiode een tijdje meelopen met een van onze ervaren medewerkers.

Je komt terecht in een jong dynamisch team met een aangename werk- en collegiale sfeer.

AB-SOLID is zodanig georganiseerd dat het administratief werk voor de werftoezichter tot een minimum beperkt blijft.

Streefdoel werkverhouding: 70% outdoor werk vs 30% administratief werk.

Boeiende en uitdagende job met veel afwisseling.

We trachten steeds te streven naar een goede werk-privé balans en hechten veel belang aan het werkplezier en welbevinden van onze medewerkers.

Profiel

Persoonsgebonden competenties

Aanbod

Plaats tewerkstelling

Antwerpen en Limburg

Interesse?

Aarzel dan niet om ons je gegevens door te sturen!

 

Position
Werftoezichter graaf-en sleufwerken (Antwerpen en Limburg)