Skip to main content

VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR (REGIO LIMBURG/KEMPEN)

Hoe zal de functie eruit zien?

In het kader van werkzaamheden van een telecomoperator met het oog op de uitrol van het vaste telecommunicatienetwerk in heel Vlaanderen is AB-SOLID op zoek naar een gedreven en enthousiaste werftoezichter veiligheid voor de regio Limburg/Kempen.

Het doel van de werftoezichter veiligheid bestaat erin om er op toe te zien dat de aannemers de graaf- en sleufwerken op een veilige en correcte manier uitvoeren en dat de richtlijnen en veiligheidsregels van de klant op de werf nageleefd worden. Daarnaast is het ook de verantwoordelijkheid van de werftoezichter veiligheid om in de opstartfase van gestuurde boringen aanwezig te zijn om controle te doen van het boordossier, ligging van leidingen (KLIP), opstelling van de boormachine enz.

Wij voorzien een intense en doorgedreven interne opleiding, zodat je alle aspecten van de job onder de knie krijgt. Zo zal je onder andere meelopen met een van onze ervaren medewerkers.
Je krijgt de mogelijkheid om een opleiding tot veiligheidscoördinator te volgen en bent bereid dit diploma op korte termijn te behalen.

Na deze inloopperiode van enkele weken kan je volledig zelfstandig aan de slag: werfbezoeken uitvoeren, ter plaatse audits uitvoeren door middel van een tablet en specifieke software en checklists. De werven liggen verspreid over het volledige Vlaamse grondgebied, jouw werkgebied wordt regio Limburg/Kempen. 

Je komt terecht in een jong dynamisch team met een aangename sfeer en collegiale omgeving.

AB-SOLID organiseert zich zodanig dat het administratief werk voor de werftoezichter veiligheid tot een minimum beperkt blijft.
Streefdoel werkverhouding: 80% outdoor werk vs 20% administratief werk.
Boeiend en uitdagend evenwicht tussen veld - en bureauwerk.

We trachten steeds te streven naar een goede werk-privé balans en hechten veel belang aan het werkplezier en welbevinden van onze medewerkers. Gedeeltelijk thuiswerk hoort bij onze bedrijfscultuur.

Voornamelijk werven bezoeken regio Limburg/Kempen. Van tijd tot tijd verwachten wij jou op kantoor in Destelbergen (Koedreef 32)

Wat verwachten wij van jou?

Wat bieden wij jou?

Interesse?

Aarzel dan niet om ons je gegevens door te sturen!

 

Position
Veiligheidscoördinator niveau A of B